![]() |
|
Bollywood TV |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Yazar | |
Sezersnmz ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Şubat-13 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08-Şubat-13 Saat 22:19 |
İyi günler D-smart ailesi. ben bir bollywood sever olarak sizinle bazı düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. bir sosyal paylaşım sitesinde bollywood stralarından shah rukh khan'ın türkiye hayran sayfasının sahibiyim. ve sayfada 10 bin üyem var. diğer bollywood starlarının türkiye hayranlarınıda hesaba katarsak 100 binlerce bollywood sever arkadaşlarımız var. lakin türk televizyon ve sinemalarında bollywood filmi izleyemiyoruz. filmini bırak dvd bile satılmıyor ! büyük bir kitleden bahsediyoruz ve bu kitle bir taleptir, bir film dağıtım şirketiyle görüşmelerimiz oldu ve bizim talebimize karşılık bir tane bollywood filmi getirmeyi kararlaştırdılar. barfi filmi yakında türkiyede vizyona girecek. ben size bir kazanç kapısı açmak istiyorum tüm bu kitle televizyonda ve sinemada bollywood filmi izlemek istiyor. ve siz shahrukh khan'ın bir filmini yayınlıyorsunuz http://digitaldunyaburada.com/yuzlesme_2___don_2-hbr-260.html#.URVaPPyttSg.facebook link burada. dsmart bünyesinde bollywooda özel bir kanal açarsanız gelecekte çok tutalacak bir iş yapmış olursunuz. isterseniz yavaş yavaş bollywood filmlerini tr altyazılı olarak yayınlayın ve göreceksiniz... lütfen benim bu düşünceme karşılık bana bir yol gösterebilirmisiniz ? |
|
![]() |
|
DİGİTAL34 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Ekim-12 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 46 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08-Şubat-13 Saat 23:13 |
bende size katılıyorum |
|
Modüllü üyelik özgürlüktür
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |