![]() |
|
uyarı kodu |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Yazar | |
seven ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ocak-16 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11-Ocak-16 Saat 13:46 |
aboneliğimi iptal ettirdikten sonra cihazımı kullanmaya devam ettim mülkiyeti bana aitti dün güncelleme yaptıktan sonra uyarı kodu 8 çıktı bunun anlamı nedir hiç bir kanalı izleyemiyorum |
|
![]() |
|
karşıyakalıyık-35 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Haziran-10 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 41 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12-Ocak-16 Saat 11:35 |
D-smart kutuları genelde platform içinde üyeseniz size hizmet verir ama üyelikten çıktıktan sonra kutudaki özellikler sizin istediğiniz yönde hizmet vermez.yazılım yüklemesi yaptırmanız gerekmektedir.servisin birine gidin kutuya yeni yazılım yüklemesi yapsınlar ondan sonra size hizmet verir kutuda şu an d-smart yüklemesi olduğu için size hizmet vermiyor onun için yazılım yüklemesini tüm servisler yapar.yoksa hata kodları alır durursunuz. dediğimi yap ve buradan paylaş bakalım nasıl olucak arkadaşım.
burada d-smart yazılım yüklemesi olduğundan şifreli modda olduğu için çözülmüyor.
hadi kolay gelsin
|
|
MOVİE PLUS HD SENİ BEKLİYORUM
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |