![]() |
|
D-Smart Plus (Hd PVR) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6>
|
Yazar | ||||
merol ![]() Admin ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasım-05 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 195 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Şubat-11 Saat 17:26 |
|||
Yarın lansmanı yapılıcak D-Smart Plus(D-Smart Hd PVR) cihazlar ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabileceksiniz. |
||||
![]() |
||||
52burak ![]() SMARTY ÜYE ![]() Kayıt Tarihi: 27-Ağustos-10 Konum: İSTANBUL Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Şubat-11 Saat 17:35 |
|||
Güzel bir gelişme. ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
Büyükiskender ![]() Onursal Smart ![]() Kayıt Tarihi: 03-Temmuz-10 Konum: adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 805 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Şubat-11 Saat 19:33 |
|||
![]() |
||||
NBA TV D-SMART PLATFORMUNA YAKIŞIR
|
||||
![]() |
||||
Kasap İsmet ![]() SMARTY ÜYE ![]() Kayıt Tarihi: 19-Ağustos-10 Konum: zonguldak Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Şubat-11 Saat 19:42 |
|||
Evet elimizdeki HD smartları vererek HD SMART PVR olursa talebimizi verelim derim ama açıklamayı bekliyoruz sayın admin beyden
![]() |
||||
![]() |
||||
merol ![]() Admin ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasım-05 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 195 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Şubat-11 Saat 21:12 |
|||
Büyük ihtimalle degiştirme kampanyası yapılır. |
||||
![]() |
||||
osman karakartal ![]() SMARTY ÜYE ![]() Kayıt Tarihi: 23-Mayıs-10 Konum: eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 225 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Şubat-11 Saat 21:21 |
|||
herşey için teşekkürler bu bilgi ihşallah doğru olurda değiştiririz bir kampanya ile
|
||||
![]() |
||||
erciyasfatihi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Haziran-10 Konum: Kayseri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 66 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Şubat-11 Saat 21:24 |
|||
Mutlaka bu kampanya değiştirme olarak olursa zarar görmeyiz
olmazsa değiştiremeyiz bizde bu zararı riske atamayız yani
![]() |
||||
![]() |
||||
Sevd@lı-DERYA ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Eylül-10 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Şubat-11 Saat 21:25 |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
Şenay ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Ocak-11 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Şubat-11 Saat 21:29 |
|||
değiştirme olmazsa zaten hiçbir anlamı olmaz sanırım
HD smartımızı değiştirmemiz gerekiyor olmazsa işte bu olanak bize kötü haber olur
D-smartı bu konuda esneklik yapmasını öneriyorum
![]() |
||||
![]() |
||||
hakan tunc ![]() Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-09 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1041 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Şubat-11 Saat 21:42 |
|||
Ben zamanında bu cihazın çıkması için forumda birçok konu açmıştım.Sonunda çıkıyor demek ki.Gerçekten çok sevindim.Aylarca bu cihazın çıkmasını bekliyorum,bunun için hd smart almadım.Çıkıtğı zaman almayı düşünüyorum.Bu cihazı çok merak ediyorum.Teşekkürler D-Smart!! ![]() |
||||
SERİE A FUTBOL LİGİ SADECE D-SMART EURO FUTBOL HD/SD ve SMART 3D/HD'DE!!!
|
||||
![]() |
||||
hakan tunc ![]() Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-09 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1041 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Şubat-11 Saat 21:51 |
|||
Sayın MEROLSaat kaçta detaylara ulaşabiliriz.Ayrıca d-smart ın sitesine haber gelmemiş. |
||||
|
||||
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Şubat-11 Saat 23:14 |
|||
forumda kalarak bilgilendirilme devam ediyor takipteyim ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Şubat-11 Saat 23:17 |
|||
aylardır beklediğimiz bekleyiş böylesine güzel bi hediye ile bizlere hediye edilecek bu mükemmel |
||||
|
||||
![]() |
||||
asihoroz-3426 ![]() SMARTY ÜYE ![]() Kayıt Tarihi: 08-Haziran-10 Konum: kayseri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 732 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14-Şubat-11 Saat 23:30 |
|||
Bekleme modundayım
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Şubat-11 Saat 00:13 |
|||
yarın akşam üzeri |
||||
![]() |
||||
erciyasfatihi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Haziran-10 Konum: Kayseri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 66 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Şubat-11 Saat 18:46 |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
_W a R G o D_66 ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Aralık-10 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Şubat-11 Saat 19:40 |
|||
Detayları bende bekliyorum abakalım değiştirme olucakmı.Olmazsa bu iş yatar bence
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Şubat-11 Saat 19:46 |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
çArşı_gökhAn ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Mayıs-10 Konum: ÇARŞI Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Şubat-11 Saat 19:47 |
|||
bugün akşam üzeri tanıtım yapılacak dediler akşam oldu hala bir bilgi yok inş elimizdeki HD Kutuları alırlar pvr ile değiştirirler yoksa kalan kanallar ve içerik ile pvr'nin pek albenisi yok |
||||
KARTALCELL
Konuşuyorsak Aşkımızdan |
||||
![]() |
||||
SerSeri DeliKanlı ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Kasım-10 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Şubat-11 Saat 19:52 |
|||
![]() Zaten dediğiniz gibi albeniside kalmaz.İtibar edilmeyen ürün başlarken birden BİTER
![]() |
||||
![]() |
||||
çArşı_gökhAn ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Mayıs-10 Konum: ÇARŞI Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Şubat-11 Saat 19:55 |
|||
umarım forum kullanıcıları dikkate alınıyordur :) |
||||
KARTALCELL
||||
![]() |
||||
_LauBaLi_ ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Kasım-10 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Şubat-11 Saat 20:02 |
|||
Eğer forum üyelerine itibar edilmezse burasıda yakında boşalır ve hatta üye iptali patlaması olur
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Şubat-11 Saat 20:06 |
|||
evt d smart son zamanlar'da tükenen kredisini eldeki üyelere pvr kıyağı yaparak düzeltir yoksa mevcut üyeler'de taahüt'ün bittiği an hd olsun sd olsun kutuları kenara koyup yoluna devam eder |
||||
KARTALCELL
||||
![]() |
||||
lionberkay ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Mayıs-10 Konum: Samsun/ Bafra Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 135 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Şubat-11 Saat 20:24 |
|||
Bu haber benim için gerçekten sevindirici uzun zamandır pvr cihazın hdsinin çıkmasını bekliyordum. |
||||
BİRGÜN HERKES DSMARTLI OLACAK
|
||||
![]() |
||||
Albay***Haluk ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Ekim-10 Konum: çok gizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Şubat-11 Saat 20:39 |
|||
Hala adminimiz cevaplama hakkını kullanmadı.Dün akşam için bu akşamı işaret ettiler. İhşallah detaylar gelir diyorum
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Şubat-11 Saat 20:45 |
|||
bence bu cihaz'da hdd yok arkadaki çift usb girişi ile üyeler kendi imkanları ile kayıt özelliği yapacak çift tuner var KAYIT HD VOD İçin 3 tuner olması gerek yine istediğimiz bir cihaz değil bence |
||||
KARTALCELL
||||
![]() |
||||
Takoz-REÇEP55 ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ekim-10 Konum: eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Şubat-11 Saat 20:56 |
|||
bakalım nasıl bir açıklamayla karşılaşacağız acaba |
||||
![]() |
||||
Muhtar Rıza ![]() Adviser Smart ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ağustos-10 Konum: ev Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2439 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Şubat-11 Saat 22:28 |
|||
belki değişik bir versiyon olabilir.Bekleme modundayız
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16-Şubat-11 Saat 00:42 |
|||
ürün resmi güzel özelliklerini detaylı olarak beklemekteyiz |
||||
|
||||
![]() |
||||
OFLU ![]() Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Şubat-11 Konum: 215 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18-Şubat-11 Saat 00:52 |
|||
ACABA BU YENI CIKACAK CIHAZIN COZUNURLUGU NASIL ACABA 1080P FALANMI |
||||
BIRGUN HERKES BESIKTASLI OLMASIN BIRAKINDA O AYRICALIK BIZDE KALSIN
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |